Választható sportfoglalkozások, jelentkezés

 
 
 
 

ÚJ! TEKERGŐ-KERÉKPÁROS TÚRACSOPORT: Csökkentve a hét közi terheléseteket, az idei tanévben is módotok van arra, hogy hétvégén, túrával teljesítsétek a +2 testnevelés órátokat. A kerékpározást kedvelő diákok örömére, most egy kerékpáros túracsoportot is szeretnénk megszervezni Nagy Ádám tanár úr vezetésével. Sajnos ezt zömében az egri vagy esetleg vonattal közlekedő diákjaink tudják választani, hiszen a túrákhoz saját kerékpárotokra lesz szükség.

 

TEKERGŐ -GYALOGTÚRA CSOPORT: Ha szívesen regenerálódnál, kikapcsolódnál a természetben, jelentkezz Asszonyi Evelin és Bedécs Szilvia tanárnő csoportjaiba.  A két csoport együtt túrázik, egy éves túraterv alapján. További részletekért keresd a túravezetőket.

Figyelem! Csak azok a tanulók jelentkezzenek be, akik hétvégén is megtudják oldani az Egerbe történő be és a hazautazást!

 GYÓGYTESTNEVELÉS-GERINCTORNA: Erre a foglalkozásokra az iskolaorvos által gyógytestnevelési kategóriába sorolt tanulókon kívül az idei tanévben bejelentkezhetnek - korlátozott számban- mindazok, akik szükségét érzik, akár csak prevenciós jelleggel, speciális gerinctornának. Ha a sok üléstől gyakran fáj a hátad, derekad, hanyagtartásod van, minimális gerincferdülésed, akkor itt a helyed. Képzett gyógytestnevelőinknél (Asszonyi Evelin, Bedécs Szilvia) jó kezekben leszel!

 

ZENÉS GERINCPREVENCIÓS ÉS ALAKFORMÁLÓ TORNA: Kardió és erősítő hatású gyakorlatok, step lépcsőn, fitball labdán, zenére, különböző kézi szerekkel a gerinc és Ízületi védelmet szem előtt tartva, Bedécs Szilvia tanárnővel.

KÉZILABDA: Bóta Marianna tanárnő várja a kézilabda sportág rajongóit, fiúkat, lányokat egyaránt.

FOCI: A nagy népszerűségre való tekintettel az idén is heti két alkalmat biztosítunk a foci szerelmeseinek Soltész Dávid tanár úr vezetésével. Fiúk és lányok jelentkezését is várjuk!

ZENÉS GERINCTORNA: A hanyagtartás, gerincferdülés sok diák problémája. Hegedüs Ágnes tanárnő speciális, preventív gyakorlataival javíthatsz tartásodon és megelőzheted a hát- és derékfájást.

TESTNEVELÉSI JÁTÉKOK: Itt a játéké a főszerep, fogó-, kidobó-, népi játékok, sorversenyek kívánság szerint Nagy Ádám tanár úr irányításával.

KÖREDZÉS: TRX, bosu labda, kettlebell, fitball és még sok minden más, amit szertárunk rejteget. A foglalkozást Soltész Dávid tanár úr vezeti.

FUNKCIONÁLIS TRÉNING: A nem csupán szép, de használható izmokért Soltész Dávid tanár úrral.

TESTÉPÍTÉS: Hétfőtől csütörtökig minden délután Nagy Ádám tanár úr, Asszonyi Evelin és Bóta Marianna tanárnők szakmai felügyelete mellett használhatjátok iskolánk kondicionáló termét.

Bejelentkezés: 2020. szeptember 8. 15 órától szeptember 9. 24 óráig, elektronikus úton az iskola honlapján