Eger Kiváló pedagógusa- Csákváriné Veréb Valéria tanárnő

Eger Kiváló pedagógusa- Csákváriné Veréb Valéria tanárnő
 

       „Eger Kiváló Pedagógusa” - 2018 
 
 
 
Iskolánk pedagógusa, Csákváriné Veréb Valéria, több évtizedes tanári pályát tudhat maga mögött. Az angol nyelv munkaközösség vezetője, feladatait mindig pontosan, lelkiismeretesen végzi. Kollégái tisztelik segítőkészségéért, szakmai kiválóságáért, munkája iránti elkötelezettségéért.

Diákjait lenyűgözi a tanárnő széleskörű műveltsége és szaktárgya iránti őszinte lelkesedése. Diákok nemzedékeinek adott leckét munkabírásból és igényességből. Egész életen át ható példát, tudást és értékeket közvetít, amelyeket soha nem felejtenek el.

A tanárnő hosszú éveken keresztül készített fel sikeresen helyi, megyei és országos versenyekre valamint nyelvvizsgákra diákokat, azonban nem csak a nyelvtudás fejlesztését tartja szem előtt, hanem más kultúrák megismerését, az emberi kapcsolatokat, melyek örök nyomot hagyhatnak diákjaink életében.

Magától értetődő természetességgel, tudását és emberségét adva mutat példát arra, hogy a hétköznapi emberek is tehetnek csodát, ha teljes szívükkel és bátorságukkal teszik a dolgukat.

Munkája elismeréseként eddig három kitüntetésben részesült. 2010-ben  a kiemelkedően végzett pedagógiai munkájáért Gárdonyi-díjban részesült. 2014-ben három évtizedes példás elkötelezettséggel végzett tanári munkája elismeréseként állami kitüntetést, a Magyar Érdemkereszt Bronz fokozatát kapta meg. 2015-ben a tehetséggondozásban végzett kiemelkedő pedagógiai munkájáért a Heves Megyei Közgyűlés és az Oktatási Hivatal elismerő oklevelében részesült.

 

2018.06.07